Het is alweer een tijdje geleden dat Bijsterveld Bedrijfskleding de kleding heeft geleverd voor Huizing Massage uit Middelstum. Huizing Massage heeft een massage-studio in Fontana Bad Nieuweschans.

De comfortabele, representatieve kleding heeft een sjieke uitstraling maar is toch heel praktisch, goed wasbaar en temperatuur regulerend. 

Enkele medewerkers van De Weert Loon- en Grondverzet poseren graag voor de nieuwe John Deere.

Haarsalon Marthi is een sfeervolle, professionele kapsalon in Middelstum. In een ontspannende sfeer in de salon, krijgt u een persoonlijk en professioneel advies. Van trendy tot klassiek, voor jong en oud. Haarsalon Marthi is gespecialiseerd in diverse knip- en kleurtechnieken en kunnen daar dan ook een goed advies in geven. Ook voor het klassiek scheren kunnen de heren bij Haarsalon Marthi terecht. Klik op de link voor de facebookpagina.

De kleding voor de medewerkers is geleverd door Bijsterveld Bedrijfskleding. De stijl van de kleding sluit aan op de huisstijl en uitstraling van de salon: stijlvol, sfeervol, professioneel, comfortabel en functioneel.

De kleding is voorzien van een borduurlogo en uiteraard wasbaar op hoge temperatuur.

De muzikanten van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest zijn onlangs in het nieuw gestoken. De nieuwe jassen zijn gesponsord door Univé. Wij zijn heel blij dat Bijsterveld Bedrijfskleding deze mooie wind- en waterdichte softshell-jassen heeft mogen leveren. De jassen gaan voornamelijk gebruikt worden voor de buitenoptredens, zoals op Koningsdag en de dodenherdenking op 4 mei. Tijdens de afgelopen dodenherdenking in Appingedam was het orkest voor het eerst te zien in het nieuwe tenue. 

Sinds jaar en dag organiseert het Oranje Comité Loppersum de jaarlijkse Vrijmarkt in Loppersum. Een groots evenement met veel bezoekers en veel kramen.  Het is inmiddels een traditie dat ieder jaar op Koninginnedag (en nu Koningsdag) de Vrijmarkt georganiseerd wordt en steeds meer mensen weten Loppersum die dag te vinden.

Er komt heel wat bij kijken om zo’n evenement in goede banen te leiden en de juiste kleding is daarvoor essentieel.

Vanaf 6:00 uur in de ochtendkou tijdens de traditionele opening onder ‘De Lopster Toor’n’,  tot het moment dat alles weer achter de rug en opgeruimd is, is het belangrijk dat de organisatie herkenbaar en daarnaast comfortabel gekleed is. Het ene moment stevig doorpakken, terwijl men het andere moment in de volle zon, in de volle wind of misschien wel in de regen staat.

De kleding voor het Shanty-koor de Lopster Störmvogels wordt geleverd door Bijsterveld Bedrijfskleding.