In Niekerk-Grootegast is het maken van chocolade traktaties tot kunst verheven. Bij de Chocoladedroom aan de Havenstraat worden hele bijzondere dingen gemaakt door Klaas en Abeldina Kajouter van de lekkerste chocolade. Bijvoorbeeld met de Paasdagen een moeder en kind Paashaas of voor secretaressedag damespumps met hoge hakken; bij de Chocoladedroom maken ze hele kunstwerken. Bijna zonde om op te eten. Naast de bijzondere dingen maken ze ook heerlijke bonbons, hebben ze workshops en kun je zelfs een feestje bij hun vieren. Kijk maar eens op hun site.

Bijsterveld Bedrijfskleding heeft de kleding geleverd voor de ondernemers van deze bijzondere Chocolaterie.

 

Klaas en Abeldina dragen de CG-Workwear koksbuis en koksbroek gemaakt uit soepele stof van 50% tensel en 50% polyester. Deze stof is 95° wasbaar, droogt snel en kan veel vocht opnemen. De witte koksbuis heeft een afwerking in zwart, heeft een smalle schnitt en handige splitjes.  

Klaas draagt een Bib-Apron schort en Abeldina een Gilet schort in chocolade-bruin. Deze stof is ook 95° graden wasbaar en is 215 gram/m2 65/35 polyesterkatoen.

Met gouddraad is op de mouwen een naamborduring aangebracht en op de schorten is met gouddraad een logo aangebracht. In het naaiatelier zijn de mouwen en de beenpijpen op exact naar de juiste lengte aangepast.  

Deze kleding is uiterst comfortabel, praktisch en goed wasbaar en misschien gaan deze sets net zo lang mee als de vorige sets.

Joomla templates by a4joomla