Werk- en veiligheidsschoenen worden vaak veel langer en vaker gedragen dan wandel-, sport- of normale schoenen. Het dragen van werkschoenen tijdens lange werkdagen van 8, 10, of 12 uur zijn geen uitzondering. 
Bijsterveld Bedrijfskleding kan u adviseren en meer draagcomfort bieden waardoor de ervaring van vermoeide, branderige en/of transpirerende voeten sterk verminderd wordt. Vaak is dit te realiseren met inlegzolen.

Inlegzolen bieden ondersteuning, stabiliteit en demping. Op de lange termijn hebben inlegzolen een preventieve werking ten aanzien van lichamelijke klachten aan voeten, knieën, heupen & rug. Aan de hand van de warmte die een voet uitstraalt kan middels een speciale voetplaat afgelezen worden welke inlegzool voor u het meest geschikt is. Er zijn vele soorten en maten inlegzolen.

Bijsterveld Bedrijfskleding voert het merk 'Mysole'. Deze inlegzolen ondersteunen uw voeten optimaal of zorgen voor schokdemping. We merken dat klanten die gebruik maken van deze zolen terugkoppelen dat de vermoeidheid, branderigheid en transpiratie is afgenomen sinds ze de inlegzolen gebruiken.

Wij zijn opgeleid om op basis van een thermische afdruk van uw voeten een goed advies te geven. We betrekken hierbij natuurlijk ook onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van schoeisel, uw eigen ervaringen en slijt- en gebruikssporen in uw gebruikte schoeisel.

 

Met deze ondersteunende inlegzolen wordt het draagcomfort aanzienlijk verhoogd door de voet op de juiste manier te ondersteunen en wordt de druk onder de voet beter verdeeld. De inlegzolen zijn universeel toepasbaar in bijna alle merken veiligheidsschoenen.

Joomla templates by a4joomla