Dat een werkbroek veel functies en accessoires kan hebben bewijst de werkbroek met holsterzakken van Snickers. De Ruffwork+ 6202. Een sterk ontwerp voor zwaar werk. Deze moderne heavy-duty werkbroek met knoopsluiting combineert een fantastische pasvorm met optimale functionaliteit. De broek is voorzien van Cordura verstevigde kniebescherming, geïntegreerde ventilatie en stretch onderdelen voor optimaal comfort tijdens het werk.

De werkbroek met moderne snit en voorgebogen broekspijpen is voorzien van reflecterende details en Cordura® stretch inzet voor uitzonderlijke bewegingsvrijheid. 
In de knieholte zitten ventilerende openingen met stretchgaas verwerkt voor ventilatie bij de benen.
Een harmonicaplooi die uitvouwt bij elke kniebuiging houdt de kniebeschermer in de optimale positie voor de beste bescherming en geeft extra comfort en duurzaamheid.

Extreem sterke stof (Dobby Pro+) die zacht aanvoelt, Cordura verstevigingen op de knieën en sterke ritsen voor  duurzaamheid. De holsterzakken met rits zijn gemakkelijk toegankelijk. De schuine dijbeenzak en beenzakken bieden veel ruimte. Daarnaast is er ruimte voor een mobiele telefoon, is er een mesbevestigingsknoop en is er een afneembare ID-kaarthouder.

De Ruffwork+ 6202 is leverbaar in de maten 44 tot 64 en in diverse lengtematen. 

De broek is gemaakt van Heavy-duty materiaal en comfortabele Polyamide-verstevigd Dobby Pro+ materiaal, 57% Polyamide, 43% Katoen 310 g/m². De verstevigingen zijn van 100% Cordura®.

De verschillende kleuren van Ruff 6202.

 

Joomla templates by a4joomla